top of page

PEČEN STROČJI FIŽOL V PEČICI

  • Writer: Tina Kobal
    Tina Kobal
  • Jul 31, 2018
  • Branje traja 1 min

Sestavine:

· stročji fižol

· olivno olje

· groba sol


Stročji fižol operemo in odrežemo konice. Zložimo ga na pekač, polijemo z olivnim oljem in potrosimo z grobo soljo. Postavimo v pečico na 180°C (ventilacijsko) in pečemo cca. 20 min. Vmes enkrat obrnemo in pazimo, da so dovolj mastni. Pripravljeni so, ko dobijo rahlo hrustljavo skorjico. Pečeni so sladkega okusa. Primerni tudi za večerjo.


Dober tek!

Comments


REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Hvala! Vaše sporočilo je že na poti v naš nabiralnik

nalepka-tWDVBC7vhvSB00CFWqW2PA_edited.jp

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

6565png.png
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page