top of page
Hello, We Are Bump & Beyond

AKTUALNE PONUDBE

Pohitite in se naročite na detox, da boste okrepljeni stopili v zimo!

Prijavite se na tina@ti-natura.si

 

DETOX IN KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA

Jesenski čas je idealen za izvajanje detoxa, da se pripravite na zimo. Poleti se običajno bolj razpustimo in zaužijemo več nezdrave hrane, ki vsebuje veliko za zdravje škodljivih aditivov, kot so barvila, ojačevalci okusa, emulgatorji itd., alkohola, mastne hrane, kar vse zelo obremeni naše čistilne organe.

S pomočjo Zapper naprave, ki v telo spušča ustrezne frekvence, ki sprožijo drenažo toksinov preko organov izločanja (jetra, ledvica, pljuča, koža, debelo črevo, limfa) se telo hitreje prečisti. Če se držite še priporočenega jedilnika, je učinek še toliko boljši. Tako se boste hitreje znebili parazitov, virusov, bakterij, gljiv ter drugih škodljivih snovi, ki vas šibijo.

Izvaja se 3-krat tedensko po 30 minut, ker je potrebno delati postopoma, da vas ne preveč  utrudi. Odplavljanje toksinov namreč obremeni organizem in če nimate veliko vitalne energije ali ste utrujeni, vas prevelika intenziteta preveč obremeni.

Tretma je neinvaziven. V vsaki roki držite ročico, ki je ovita v mokro brisačko za boljšo prevodnost. Določene frekvence se lahko rahlo čuti, določene pa ne. Med terapijo se udobno uležete in uživate v miru.

S seboj prinesete steklenico z vodo, ki jo med terapijo postavimo na dodatno ploščo priklopljeno na aparat, da prejme voda enake frekvence. Tako boste imeli podaljšan učinek terapije še doma.

EKSKLUZIVEN ZAČETEN POPUST!

Detox tretma traja 6 obiskov po 60 min. Cena na obisk je 30 eur. Vsakič se izvaja 2 programa po 30 minut. Prve 3 obiske se izvajata program za krepitev imunskega sistema in program za splošen detox. V naslednjih 3 obiskih pa program za uničenje parazitov in detox za ekstrakcijo toksinov. Z avansnim plačilom celotnega tretmaja prejmete 10% popust.

ZAPPER

Vse ima svojo frekvenco. Ne glede na stanje in počutje, si lahko pomagamo z Zapperjem, aparatom slovenskega porekla, izdelanega na principu analogne tehnologije, katerega uporaba je enostavna in prijazna za uporabnika.

Zapper-Pro je aparat, ki je ciljno usmerjen in ima praktično neomejene možnosti nastavitev oz. programiranja. Ne gre le za klasično terapijo proti parazitom, pač pa človeka obravnavamo celostno.

Zapper-Pro deluje tako preventivno kot kurativno in pomaga pri odpravi vzrokov slabega počutja.

Glavni učinki Zapperja-Pro:

  • pomoč pri uničevanju virusov, parazitov in bakterij v določenih delih telesa

  • krepitev imunskega sistema

  • izboljšanje splošnega počutja in stanja telesa

  • pomoč pri pospeševanju postopka zdravljenja

  • razstrupljanje notranjih organov

  • pomoč pri odpravi bolečin

Naše zdravje in počutje sta v veliki meri odvisna od tega kako deluje naš imunski sistem. Ko deluje dobro, lahko njegov nadzorni mehanizem zazna škodljive napadalce ali tuje celice in jih začne odstranjevati. Ko imunski sistem iz različnih vzrokov oslabi, pride do zdravstvenih težav.

Zapper-Pro s ciljnimi frekvencami, odvisno od izbranega pribora – tudi skalarno energijo – lahko zagotovi energijsko podporo imunskemu sistemu in poveča njegovo sposobnost zaščite telesa. Zato je priporočljivo, da ob programih za pomoč pri različnih stanjih vedno izvajamo tudi programe za podporo imunskemu sistemu.

Vir: https://zapper-pro.si/delovanje/zapper-pro/

zapper.jpg
bottom of page