top of page
Hello, We Are Bump & Beyond

O MENI

Sem Tina Kobal in prihajam iz Ajdovščine. V vsem, kar profesionalno počnem, me žene predvsem močna želja učinkovito pomagati ljudem. Vse preveč je posameznikov, ki si želijo spremembe in zanjo trdo delajo, ampak ne poznajo načina, ki bi deloval celostno in pripeljal do trajnostne spremembe.

Že kot otrok sem se zanimala, kako deluje živo telo, kako je vse zapleteno, a vedno najde pot, da vse deluje pravilno. Zato sem se odločila za študij na Veterinarski fakulteti, ker mi je bilo zdravljenje živali še večji izziv, saj ne znajo ubesediti, kaj jih teži. Po končanem študiju sem delala v tuji farmacevtski firmi in kasneje v podjetju, ki se ukvarja z zobotehničnimi pripomočki. A moj raziskovalni duh ni bil potešen. Del mene je čutil, da obstaja več kot samo farmacija in odpravljanje posledic bolezni, da mora obstajati način, kako simptome zaznati dovolj zgodaj, da do bolezni sploh ne bi prišlo. Zato sem iskala dalje.

Tako sem se srečala s kitajsko medicino ter preostalimi alternativnimi metodami zdravljenja. Tu sem končno našla to, kar sem iskala. Poglabljanje povezave duša-telo, močan poudarek na preventivi in krepitvi šibkih točk telesa ter naravni načini zdravljenja, če človek zboli.

V iskanju znanja sem pridobila certifikat diagnostike in dietetike po tradicionalnem kitajskem zdravilstvu, zaključila pa sem tudi študij naturopatije, kjer me čaka le še diploma. Vzporedno sem obiskovala še druga izobraževanja, da sem širila znanje - opravila sem tečaj iz TUI-NA masaže, se poglobila v naturopatski pristop k zdravljenju anksioznosti, stresa, travme in depresije, pridobila licenco "supernutricionistka" in se specializirala iz floriterapije pri dr. Ermanno Paolelli-ju v Bologni (Societa Italiana di Floriterapia) .

MNENJA STRANK

Katarina R.   

Všeč mi je celostni pristop k zdravstvenemu stanju, tudi s prihološkega vidika in njegovega vpliva na telo. S poudarkom na zdravi in predvsem ustrezni prehrani, s ciljanimi dopolnili sem v tem času pridobila več energije, umirjenost in boljši spanec. Posledično lažje prenašam stres, sem bolj potrpežljiva in ponovno imam dovolj energije, da se spet lahko ukvarjam s športom.

Katja S.  

Vse super,počutje dobro,stanje se je izboljšalo!!!

Beti A.   

V primeru kakšne težave, ki ni potrebna obiska zdravnika je Tina vedno najboljša rešiteljica. Od atopijskega dermatitisa, nasplošno boljšega počutja.. 2x letno sigurno obiščem za vzdrževanje homeostaze v telesu s pomočjo njenih nasvetov.

Ema Š. 

Tina mi je pomagala, da se je moje zdravje zelo izboljsalo. K njej sem se zatekla po priporocilu prijatelja, ko sem bila na robu obupa in brez energije ter pozitivnih misli, da bi lahko bilo kdaj bolje. A z njenimi napotki in informacijami sem se postavila na noge. Upoštevala sem vse njene predloge - Tina nima čarobne paličice, s katero bi lahko v sekundi resila vse probleme - vsak mora veliko storiti sam, za kar pa sta potrebna volja in cas. A vedno, ko sem jo potrebovala, je bila tu, da mi je skrbno prisluhnila, mi svetovala in me bodrila.

 

Robert K. 

Celosten pristop do obravnavane bolezni, tako z razgovorom in nato z zdravljenjem oz terapijo, katera pomaga k izboljšanju počutja telesa in duha. Skratka odlična izkušnja za katero mi ni žal, da sem se tako odločil.

 

Matjaž Č. ​

Dobra razlaga in pregled
Komunikacija tudi po pregledu je ves cas prisotna preko e maila. Vse super najmanj 60 minut pogovora in posvetovanja.

photo-1489278353717-f64c6ee8a4d2.jpg
bottom of page