top of page
Hello, We Are Bump & Beyond

O MENI

Sem Tina Kobal in prihajam iz Ajdovščine. V vsem, kar profesionalno počnem, me žene predvsem močna želja učinkovito pomagati ljudem. Vse preveč je posameznikov, ki si želijo spremembe in zanjo trdo delajo, ampak ne poznajo načina, ki bi deloval celostno in pripeljal do trajnostne spremembe.

Že kot otrok sem se zanimala, kako deluje živo telo, kako je vse zapleteno, a vedno najde pot, da vse deluje pravilno. Zato sem se odločila za študij na Veterinarski fakulteti, ker mi je bilo zdravljenje živali še večji izziv, saj ne znajo ubesediti, kaj jih teži. Po končanem študiju sem delala v tuji farmacevtski firmi in kasneje v podjetju, ki se ukvarja z zobotehničnimi pripomočki. A moj raziskovalni duh ni bil potešen. Del mene je čutil, da obstaja več kot samo farmacija in odpravljanje posledic bolezni, da mora obstajati način, kako simptome zaznati dovolj zgodaj, da do bolezni sploh ne bi prišlo. Zato sem iskala dalje.

Tako sem se srečala s kitajsko medicino ter preostalimi alternativnimi metodami zdravljenja. Tu sem končno našla to, kar sem iskala. Poglabljanje povezave duša-telo, močan poudarek na preventivi in krepitvi šibkih točk telesa ter naravni načini zdravljenja, če človek zboli.

V iskanju znanja sem pridobila certifikat diagnostike in dietetike po tradicionalnem kitajskem zdravilstvu, zaključila pa sem tudi študij naturopatije, kjer me čaka le še diploma. Vzporedno sem obiskovala še druga izobraževanja, da sem širila znanje - opravila sem tečaj iz TUI-NA masaže, se poglobila v naturopatski pristop k zdravljenju anksioznosti, stresa, travme in depresije, se specializirala iz floriterapije ter pridobila licenco "supernutricionistka".

bottom of page