top of page

ZAKAJ JE PO 40. LETU TAKO TEŽKO SHUJŠATI

Če te muči ta problem, potem si kar preberi ta zapis, ker ti bo lahko v veliko pomoč pri dosegu cilja.


Kot verjetno veš, sem naturopatinja in iridologinja, kar pomeni, da lahko iz pregleda očesne šarenice pod mikroskopom razberem, kateri organ oz. organi v tvojem telesu ne opravljajo svoje vloge, tako kot bi morali. Zakaj je to tako pomembno v procesu hujšanja in ko skušaš pridobit energijo, ki si jo imela nekoč?


Ker je naše telo kot neke vrste »stroj« ali »teren«, ki ima svoje prednosti in tudi pomanjkljivosti, ki ga mečejo iz ravnovesja. Ko te šibkosti preveč izstopajo, začne naše telo trpeti. Ne prebavlja več, tako kot bi moralo, ne odvaja toksinov v zadostni meri in stroj zaškripa. Tako se tudi hujšanje, ki je proces, ki ga stroj mora opraviti, ne sproži ali pa ne v zadostni meri.

Ti se mučiš, hodiš na vadbe, zmanjšaš kaloričen vnos, a rezultat ni tak, kot si ga želiš. Ne izgubiš maščobe, kjer želiš, celulit ostaja in energija ni tista ta prava. Dobiš nekaj mišic, a rezultat je daleč od željenega.


Tu nastopi naturopatija in iridologija, ki ti pokaže pot. Prav te tvoje šibkosti, ki jih moraš okrepiti, so tisti manjkajoč pazel. Mnogokrat so zadaj psihološke blokade, ki jih nosiš že iz otroštva, vzorci staršev, ki se jih niti ne zavedaš. Lahko so določeni organi preobremenjeni ali prešibki.

In prav tukaj se skriva ključ za uspeh. Da se ne matraš po nepotrebnem. Tako hrana kot vadba in vse drugo kar počneš, ti mora biti v veselje in začutiti moraš v sebi, zakaj to počneš, ZARADI SEBE IN ZA SEBE.


Ko steče energija v tebi, vse nepotrebno odpade in tako tudi maščobne obloge.


37 views0 comments

Komentáře


bottom of page