TESTENINE IZ RDEČE LEČE S ŠPINAČO IN RIBO



Sestavine: • Testenine iz rdeče leče • Špinača • Fileji inčunov v soli in olivnem olju ali skuša iz steklenega kozarca • Kapre • Sol, poper, muškatni orešček

Testenine iz rdeče leče skuhamo po navodilih.

Špinačo skuhamo na sopari in jo nato sesekljamo.

V ponvi segrejemo kokosovo maščobo, dodamo sesekljane inčune ali koščke skuše ter kapre in malo popražimo.

Dodamo špinačo, malo posolimo, popopramo in naribamo malo muškatnega oreščka. Pazimo, da ne dodamo preveč soli, ker so slani že inčuni in kapre.

K omaki dodamo testenine in vse dobro premešamo. Pustimo par minut, da se okusi razvijejo in toplo serviramo. Po želji lahko dodamo v omako tudi sesekljan česen.

REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon