PESTO IZ BUČK IN OREŠČKOV

Sestavine:

• bučke • pistacije ali drugi oreščki • bazilika • peteršilj • olivno olje

Bučke naribamo, posolimo in pustimo 5 min, da spustijo malo vode. Potem jih stresemo v cedilo in z žlico stisnemo, da gre nekaj vode stran. V mešalniku zmešamo v gladko zmes pistacije, bučke, baziliko, sesekljan peteršilj, sol in olivno olje. Pomembno je, da so pistacije nesoljene in nepražene. Pesto lahko uporabimo kot beljakovinsko omako za katerokoli žito. Dobro se poda k špagetom iz rumene leče. Lahko ga hranite v hladilniku največ 2 dni.


Dober tek!


REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon