top of page

PESTO IZ ŠPINAČE IN PINJOL

  • Writer: Tina Kobal
    Tina Kobal
  • Apr 20, 2020
  • Branje traja 1 min

Sestavine:


· mlada špinača

· pinjole

· artičoke v olju

· olivno olje


Mlado špinačo zmeljem v gladko zmes skupaj s pinjolami, nekaj koščki artičok, ki smo jih prej odcedili in olivnim oljem. Dodamo malo soli in suhega česna za okus. Lahko tudi svežega, če vam ne povzroča težav. V hladilniku ga lahko hranite 2 dni.

Pesto lahko uporabite s katerim koli žitom. Skupaj z ječmenom je odlično kosilo za ognjenega (jetrnega tipa), ker ga »pohladi«.


Dober tek!




Comments


REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Hvala! Vaše sporočilo je že na poti v naš nabiralnik

nalepka-tWDVBC7vhvSB00CFWqW2PA_edited.jp

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

6565png.png
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page