PESTO IZ ŠPINAČE IN PINJOL

Sestavine:


· mlada špinača

· pinjole

· artičoke v olju

· olivno olje


Mlado špinačo zmeljem v gladko zmes skupaj s pinjolami, nekaj koščki artičok, ki smo jih prej odcedili in olivnim oljem. Dodamo malo soli in suhega česna za okus. Lahko tudi svežega, če vam ne povzroča težav. V hladilniku ga lahko hranite 2 dni.

Pesto lahko uporabite s katerim koli žitom. Skupaj z ječmenom je odlično kosilo za ognjenega (jetrnega tipa), ker ga »pohladi«.


Dober tek!




42 views0 comments

Recent Posts

See All

REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon