PEČEN STROČJI FIŽOL V PEČICI


Sestavine:

· stročji fižol

· olivno olje

· groba sol


Stročji fižol operemo in odrežemo konice. Zložimo ga na pekač, polijemo z olivnim oljem in potrosimo z grobo soljo. Postavimo v pečico na 180°C (ventilacijsko) in pečemo cca. 20 min. Vmes enkrat obrnemo in pazimo, da so dovolj mastni. Pripravljeni so, ko dobijo rahlo hrustljavo skorjico. Pečeni so sladkega okusa. Primerni tudi za večerjo.


Dober tek!

REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon