KVINOJINI POLPETI S SKUTO IN PRILOGO IZ JANEŽA IN KORENČKA

Sestavine:


• kvinoja • albuminska skuta(ricotta) • ovseni kosmiči • jajce • gomolj janeža • korenje


Kvinojo skuhamo in malo ohladimo. Dodamo malo zmletih ovsenih kosmičev, albuminsko skuto (ricotta), jajce in posolimo. Zmešamo v homogeno maso, ki ne sme biti premokra, da bomo lahko oblikovali polpete s pomočjo modela. Popečemo jih na sezamovem olju na nizkem ognju, da dobijo zlato skorjico.

V ponvi podušimo z malo vode, soli in olivnega olja na rezine narezan janež in korenje in ponudimo za prilogo.


Dober tek!




REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon