CVETAČA V HRUSTLJAVI SKORJICI




Sestavine:

· cvetača

· čičerikina moka

· kurkuma

· sol

· origano

· sezamovo olje


Cvetačo razdelimo na zelo majhne cvetove in skuhamo na sopari. Ne sme postati premehka, ker bo drugače pri cvretju razpadla. V večji posodi pripravimo precej gosto zmes čičerikine moke, vode in začimb. Ko je cvetača kuhana, jo stresemo v zmes, premešamo, da se masa dobro prime cvetov in spečemo v ponvi na nizkem ognju. Vmes večkrat obrnemo, da se zlato zapeče iz vseh strani.

Dober tek!

REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon