BUČNA JUHA Z RJAVO LEČO



Sestavine:

· buča

· stebelna zelena

· rjava leča

· olivno olje

· sol


Bučo olupimo, zrežemo na kose in jo kuhamo v kropu 20 min skupaj s kosi zelene. Te ne sme biti preveč, da ne prevlada okus. Posebej skuhamo v neslani vodi nekaj rjave leče, ki jo bomo kasneje dodali juhi. Ko je zelenjava kuhana, jo zmiksamo v mešalniku , da postane kremasta, dodamo sol in olivno olje. Zelo dober okus doda juhi, če namesto soli uporabite naravno vegeto, kjer je soli dodana tudi zelenjava. Juho serviramo v skodelici in dodamo lečo.

Dober Tek!

REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon