top of page

ČIČERIKINA FRTALJA

  • Writer: Tina Kobal
    Tina Kobal
  • Jun 21, 2018
  • Branje traja 1 min


Sestavine: • Čičerikina moka • Olive/kapre • Sezamovo olje • Sol • Rožmarin

V posodi zmešamo maso iz čičerikine moke, vode in malo soli. Masa naj bo kar tekoča. Spečemo tanke palačinke na sezamovem olju. Na vrhnjo stran položimo na tanke rezine narezane olive ali sesekljane kapre, rožmarin in grobo sol. Ko serviramo, prelijemo s kakovostnim olivnim oljem. Zraven ponudimo na sopari skuhano zelenjavo ali svežo zelenjavo, ki jo prav tako prelijemo z olivnim oljem. Pozimi izbiramo večkrat kuhano, poleti pa svežo zelenjavo.

Masi lahko tudi dodate olivno olje in pustite počivati 2 uri ter spečete v pečici v modelu za torte. Mora biti zelo tanko, da je res dobro. V sredini mehko s hrustljavo skorjico.

Comments


REZERVIRAJ TERMIN

Na pregled se lahko naročite preko spodnjega obrazca, po elektronski pošti na naslov tina@ti-natura.si ali po telefonu na tel.št. 041 489 617 od ponedeljka do petka med 9 in 15 uro.

Hvala! Vaše sporočilo je že na poti v naš nabiralnik

nalepka-tWDVBC7vhvSB00CFWqW2PA_edited.jp

Pogosta vprašanja in odgovori
 

Ugodnosti s kartico Vzajemne

Varuh zdravja

6565png.png
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page